Cautare

61521 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din dambovitahey1" (7.28 secunde)
Cind m-am apucat de scris tocmai era la televizor o reclama imbecila cu nu stiu ce firma care zice ca brinza sau iaurtul produs de ei e facut din lapte care provine de la vaci inteligente. ... Pina acum erau sondaje diferite, cu rezultate diferite.
Vrea rezultate rapide la echipa nationala. ... Din momentul in care se alege un antrenor fara experienta iti asumi si cand pleaca Mirel Radoi, mi se pare corect ca si tu sa pleci. ... La Federatie esti implicat, nu sunt rezultate, se face o analiza serioasa si se iau decizii.
Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Din 2009 si pana in prezent insa, schimbarea asumata de PSD si directia propusa cetatenilor a fost una clara si sustinuta.
A murit actorul Marin Moraru Actorul Marin Moraru, 79 ani, a murit duminica, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august.
In 2009, Guvernul a decis prin ordonanta de urgenta, in urma negocierilor cu FMI, sa suspende ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante din administratie si sa permita angajarea unui singur functionar la sapte posturi vacantate, exceptii fiind acceptate doar pentru functiile de conducere, inalti functionari si administratii subdimensionate.
In 2009, Guvernul a decis prin ordonanta de urgenta, in urma negocierilor cu FMI, sa suspende ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante din administratie si sa permita angajarea unui singur functionar la sapte posturi vacantate, exceptii fiind acceptate doar pentru functiile de conducere, inalti functionari si administratii subdimensionate.
Aproape saptamanal, Gigi Becali, seful Stelei, solicita schimbarea regimului sau de detentie din Penitenciarul Jilava, invocand tot felul de motive pentru a obtine o farama de libertate.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca "programa scolara este tot mai incarcata si mai grea, in mod gratuit, constituind o autentica tortura pentru tanara generatie".El si-a exprimat indignarea fata de "abuzurile grave" inregistrate in invatamantul romanesc, el amintind, printre altele, teza cu subiect unic la limba si literatura romana, pentru clasa a VII-a, "care i-a socat pe copii prin dificultatile infernale, la nivelul universitatii", examen sustinut de una dintre fiicele sale.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
Este de asemenea unul din membrii fondatori ai Organizatiei Natiunilor Unite si unul din cei cinci membri permanenti ai Consiliului de securitate ONU. Face parte si din Uniunea Latina, Organizatia Internationala a Francofoniei si din G8.
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
plan de aparare a Penitenciarului Pelendava din Craiova - par sa fi disparut misterios din arhiva puscariei, fiind ori furate, ori trimise "din greseala"
Spuneam ca astazi am participat la forumul economic organizat de Unimpresa, Asociatia Oamenilor de Afaceri Italieni din Romania, si acolo se punea intrebarea "Unde e Romania, unde va Romania dupa criza?" Ei bine, domnule presedinte, acolo, din situatii pe care le-au prezentat, atat profesori la Oxford, cat si specialisti ai Comisiei Europene, reiese ca Romania nu sta atat de rau, sta mai bine decat se astepta cred ca oricine din acea sala, dar, toti spuneau, cu o singura conditie:
Puteti citi in continuare a sasea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Atunci a fost inceputul unui proces care a durat mai bine de un deceniu, in mare parte, din cauza reticentelor chiar celui care l-a inceput. ... Hiperinflatiei de 170,2% din 1991 i s-a adaugat una si mai mare, de 210,4%, in 1992.
Pana in anul 2009, normativele Uniunii Europene impun tarii noastre sa atinga procentajului de 8% din consumul national de energie provenit din surse energetice neconventionale - asa numitele energii curate sau ecologice. ... 16-18% din necesarul anual de energie electrica a Romaniei.
Tonele de substante periculoase din incinta Electroputere SA Craiova au ajuns bombe ecologice in apropierea Bucurestiului prin reteaua Petromar. In 2009, 67 de tone de uleiuri reziduale au fost preluate de aceasta firma. Petromar Intermed SRL se angajase in 2009 sa ecologizeze trei obiective din incinta Electroputere SA Craiova:
google-analytics.com